La Horia IXO oli ensimmäinen luomuksemme yhteistyössä navarrelaisen olutmestarin kanssa. La Horia on vaalea Helles-tyylinen olut, joka käy matalassa lämpötilassa. Sen kultainen vaalea väri tekee siitä kevyen, maltaiselta maistuvan oluen, joka paljastaa kukkaisia ja yrttisiä aromeja. Se on helposti juotava, virkistävä olut.
Kommentti
Pessac-Léognanin alue on ollut tunnettu viineistään keskiajalta lähtien. Maaperä, joka koostuu sorasta, kivistä ja alluvioista, sekä jyrkät rinteet, ovat erinomaista viinituotantoaluetta. Blason de Montbelly on peräisin huolellisesta valinnasta tämän nimikkeen alueelta, joka sijaitsee Saint-Médard-d'Eyransissa. Nämä maaperät edustavat hyvin Pessacais-terroirien suurta monimuotoisuutta ja mahdollistavat luonteenomaisten viinien valmistamisen. Käytetään erillistä käymistä lämpötilasäädellyissä teräksisissä säiliöissä. Kypsytys 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Maistelu
Pessac-Léognan parhaimmillaan. Väri on kirkas ja syvä rubiininpunaisilla sävyillä. Tuoksu on monimutkainen ja hienostunut, punamarjaisten ja orvokkien nuoteilla, sekä hienovaraisesti vaniljainen. Suussa tanniinit ovat silkkiset ja harmoniset, hedelmäisessä, hieman puumaisessa ja pitkäkestoisessa jälkimaussa.
Rypäleet: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (40%)
Tuottaja: Sovex GrandsChâteaux Beychac-et-Caillau (33750)
Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pullon laatikko - 2019
Konyakki Montpellierissa on erikoisuus, jonka CFC Comptoir Français Commercial kutsuu sinut tutkimaan. Meillä on tunnustettu asiantuntemus konyakin tuotannossa, ja yrityksemme sitoutuu tarjoamaan sinulle korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat odotuksiasi. Olitpa sitten väkevien juomien ystävä tai ammattilainen, joka etsii konyakkia tapahtumiisi, tiimimme on valmis auttamaan sinua. Tarjoamme sinulle yksityiskohtaisia tietoja eri konyakkivalikoimistamme, jotta voit tehdä valistuneen valinnan. Tiimimme intohimo heijastuu jokaisessa pullossa, jonka tarjoamme. Valitsemalla CFC saat räätälöityä palvelua ja erityistä huomiota tarpeisiisi. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään täydellisen konyakin, joka nostaa esiin yhteisölliset ja jakamisen hetket. Ota meihin yhteyttä tutkiaksesi valikoimaamme ja löytääksesi konyakin rikkaudet.
Henkituote: Tämä upea Irish Single Malt Whiskey esittelee kauniin aromikokonaisuuden, jossa on ripaus turvetta, ja tarjoaa herkullista maltaista luonteen, joka on tyypillinen Waterfordin talon allekirjoitukselle. Mausteisia nuotteja (pippuri, neilikka), appelsiinin kuorta ja suklaata on myös läsnä. Kypsytyksessä käytetään neljää erilaista tynnyriä: entisiä bourbon-tynnyreitä, makeaa luonnollista viiniä sekä ranskalaista ja amerikkalaista tammea, jotka täydentävät toisiaan hienosti. Materiaali on herkullista, mutta suussa miellyttävän kevyttä, ja huolimatta 47°:sta, alkoholi on erityisen pehmeää. Hämmästyttävän tarkkaa!
Vastaten Irlannin Waterfordin tislaamon vallankumouksellisia periaatteita, tämä Cuvée Argot määritellään myös paikallisella ohralla, joka tulee 14 irlantilaiselta tilalta, sekä tuotannolla, jonka läpinäkyvyys on ehdoton. Kaikki tiedot whiskeysi valmistuksesta ovat todellakin saatavilla.
Tyyppi: Irlantilainen Single Malt Whisky
Tilavuus: 70cl
Alkoholiaste: 47%
Le Rhum Blanc Hardy valmistetaan sokeriruokokasveista, jotka sijaitsevat Caravellen niemimaan sydämessä ja sen ympäristössä, Atlantin rannikolla.
Tämä valkoinen rommi, joka on valmistettu puhtaasta sokeriruokomehusta, paljastaa aluksi intensiivisiä kukkaisia nuotteja kypsästä sokeriruo'osta, hunajasta ja appelsiininkukasta.
Sen jälkeen esiin nousevat hedelmäiset nuotit limetistä, joita korostavat kevyesti pippuriset vivahteet. Suussa sen makeus ja pyöreys korostavat ti-punchiasi ja viehättävät makuhermojasi.
Robe: Amber, kultaisilla heijastuksilla
Nez: Umami, erittäin monimutkainen sienellä ja tryffelillä.
Bouche: Erittäin voimakas tryffelissä, kypsässä tomaatissa, erittäin monimutkainen ja voimakas, kevyt katkeruus, joka on suurelta osin peitetty tryffelillä.
Finale: Erittäin pitkä tryffelissä ja kehittyy viinirypäleiden, taatelien, sokeroitujen hedelmien aromeihin, aina tryffelin hallitessa, läsnä yrttisiä nuotteja kuten genepi, absintti, gentiaani.
Irie kaveri, tumma ja myrskyinen, jos sallitaan! Inkiväärijuoma on pieni pommi, joka tulee Britannian imperiumista, tuotu Jamaikalle siirtomaa-aikana. Tämä juoma valmistetaan sekoittamalla inkivääriä, ruokosokeria, sitruunaa ja mausteita, ja sitten kaikki fermentoidaan Ginger Bugilla, luonnollisella hiivalla, joka vapauttaa huikeita aromeja. Sitä nautitaan puhtaana tai cocktaileissa, kuin hyvä suunnitelma! Varovasti, se saa sinut kasvattamaan dreadsit hiusten sijaan, kaveri! Joten, jos olet valmis suoraan matkalle Jamaikalle, tule maistamaan meidän räjähtävää inkiväärijuomaamme, joka saa sinut nauttimaan kuin koskaan ennen, veli!
Suussa se on pehmeä ja kermaisa, aina hedelmäinen ja karamellinen, muskottipähkinä ja vanilja tuovat mausteisen vivahteen, joka tasapainottaa kokonaisuutta hyvin.
"Décollage"-sarjan valkoinen rommi on peräisin sokeriruokosekoituksesta. Se on tislaamon ensimmäinen 50° sarja. Tämän tuotteen erityispiirre muihin sarjoihin verrattuna on hidas kypsytys 10 kuukauden ajan viikoittaisella sekoituksella. Aromien osalta tuntuu hyvin makeat sitrushedelmät ja HBS:lle tyypillinen makeus. Tämä valkoinen rommi tarjoaa eksoottisten hedelmien sävyjä, ja se on erittäin pehmeä ja herkkä tuote. Ensimmäisen maistelun jälkeen suussa tuntuu mentholinen aromi, joka muistuttaa neilikoita tai intialaista puuta, ja tämä muuttuu seuraavilla maisteluilla kandistetun sitruunan kuoreksi.